Nye altaner i boligforeninger

 
21-07-2011
Altaner

Flere og flere få lavet altaner på deres gamle ejendom. Der er nogle ting man bør være opmærksom på, hvor man skal have lavet altan.

Der skal være flertal for opsætning i boligforeningen. Ligegyldigt om det besluttes at det enten er en, nogen eller alle der skal have altaner, så skal altaner vedtages med flertal på foreningens generalforsamling.

Inden der indhentes tilbud fra entreprenører, så er det en god idé at få en principgodkendelse fra kommunens tekniske forvaltning.

Det er en god ide at hente tilbud fra flere. Dels kan det være at der er nogle der har nogle gode ide, dels er der penge at spare. Sørg for at de forskellige tilbud kan sammenlignes. Sørg for at alt er med. Hvis i finder på noget nyt midt i byggefasen, så ved entreprenøren godt at han kan tage mere for det, end hvis han var i konkurrence.

Der skal laves tegninger og beregninger, for at opnå myndighedsgodkendelse. Sørg for ikke at gå igang med noget før i har godekendelsen fra myndighederne. I en myndighedsgodkendelse kan der stå ting i ikke var klar over, sørg for at de ting bliver inkluderet i den endelige aftale med entreprenøren.

Sørg for ikke at betale hele beløbet til entreprenøren, før i er helt tilfreds og evt. mangler er udbedret. Det kan være svært at få entreprenøren til at lave mere, hvis han først har fået alle pengene.

 
 
Find information om: Byggeri guiden guide Byg
(Hovedkategori: Viden om byggeri)